KLEURRIJK WONEN

Energie
Kleur geeft een huis energie en de bewoners een positief gevoel. Met op maat gemaakte raamdecoratie voeg je gemakkelijk kleur toe aan je interieur.

Wonen in kleur
Elke kleur heeft een ander effect op jou en je interieur. Je kunt kiezen voor koude of warme kleuren, voor kleuren die rust geven of juist aanzetten tot actie. Zo zet rood aan tot actie, activeert oranje je creativiteit en geeft blauw rust. In de collecties van bécé hebben we in elke productgroep een ruim kleuraanbod. In de productgroep rolgordijnen is de keuze het meest uitgebreid.

floorworld-kleurrijk-wonen-raambekleding-kussens

Verduisterend voor de slaapkamer
Wie zegt dat kleuren alleen leuk zijn voor in de kinderkamer? Met een lekker fel kleurtje maak je jouw slaapkamer helemaal af en creëer je een unieke sfeer. Kies voor een verduisterend vouwgordijn in jouw favoriete kleur en combineer dit met een bijpassende plaid op bed of vrolijke kussens.

Kussens en plaids
Ben je bang dat kleur snel verveelt? Geen nood. Tegenwoordig is niets te gek en kun je eindeloos variëren met accessoires. Alleen nieuwe kussens en plaids geven een kamer al een frisse uitstraling.

Kleuradvies nodig? Kom eens langs in onze winkel aan de Neckerdijk in Purmerend.