Over ons

Over ons


Logo Floorworld Purmerend3

Floorworld een wereld van verschil . . .

Laat u verrassen door het assortiment van Floorworld. U kunt bij ons terecht voor alle bekende merken parket-, laminaat- houten vloeren en raamdecoratiwe. Daarnaast leveren wij alle benodigde accessoires, onderhoudsmiddelen en fournituren voor al uw vloeren. Naast de bekende merken zoals Quick Step, Solidfloor, Novilon, Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor Forbo Marmoleum, BECE raamdecoratie, Greenflor, Moduleo, Hoomline Cleanfloor, Flexfloors,Wineo en Meister voert FloorWorld.nl haar huismerk Laminaat, Parket en Raamdecoratie. Wij zijn een specialist in het ambachtelijk leggen van alle soorten vloeren en hebben hierin kennis en vakmanschap in huis.
Bij Floorworld bent u verzekerd van een optimale garantie en kwaliteit. Omdat wij scherp inkopen doen, kunnen wij de prijzen voor onze klanten altijd vriendelijk houden.

A-Kwaliteit vloeren en A-Kwaliteit service!

Floorworld levert uitsluitend A-kwaliteit vloeren en Raamdecoratie. Bij ons dus geen "gemengde partijen", b-keuze of andere prijsdrukkende zaken. Ook zijn wij erkend CBW lid (Centrale Branche vereniging Wonen) deze erkenning staat voor Veilig aanbetalen, leveringen en voor een goede consumentbescherming. Uw aankoop is bij ons dus 100% gegarandeerd en valt onder de voorwaarden van CBW. Alle door ons geleverde producten en diensten vallen onder de garantievoorwaarden van het CBW. Al onze producten kunnen ook door ons vakkundig worden geïnstalleerd. Wij hebben vakkennis en de juiste medewerkers in huis om de door u aangekochte producten perfect te installeren.
Wij leveren uw vloer en of raamdecoratieproducten met ons eigen vervoer tot aan de deur bij u af. En in bijna alle gevallen kunnen wij exact de dag afspreken waarop u wenst dat wij de vloer bij u kunnen bezorgen. Vooraf ontvangt u dan nog eens het telefoonnummer van onze chauffeur die op weg is naar u, zodat u geen moment onnodig zit te wachten op uw levering.

Kom langs!

Laat u inspireren in onze winkel. Door een uniek woonstijl concept, kunnen wij u wensen goed en duidelijk in kaart brengen. U leest hierover meer op deze website. U bent van harte welkom in onze showroom. Hier vind u het adres en openingstijden... Tot ziens bij Floorworld!

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00 - 18:00 uur

Woensdag 10:00 - 18:00 uur

Donderdag 10:00 - 18:00 uur

Vrijdag 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Iedere avond geopend op afspraak. Bel 0299 - 750260

Onze voordelen

1

Floorworld levert uitsluitend A-kwaliteit vloeren

2

Wij leveren uw vloer met ons eigen vervoer tot aan de deur bij u af

3

Wij zijn een specialist in het leggen van alle soorten vloeren