ROMANTISCH WONEN

Romantiek in huis
Inmiddels is de romantische woonstijl niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Een rustige basis, zoals een wit gekalkte muur of een vloer bewerkt met whitewash wordt gecombineerd met accessoires in mooie naturel- en pasteltinten en zachte materialen en bijzondere stoffen zoals kant en linnen.

Trek deze lijn door naar je raamdecoratie voor een mooi geheel!

floorworld-classic-oak

Prachtige stoffen
De collecties van Floorworld beschikken over een groot aanbod aan schitterende transparante stoffen, perfect voor een romantische sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor een vouwgordijn in een witte transparante stof, of een plisségordijn in een naturel tint. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden.

Gordijnen
Niets zo romantisch als mooie gordijnen tot aan de grond. Voor een nog romantischer effect kun je kiezen voor een embrasse. Een embrasse bevestig je met behulp van een haak aan je kozijn of wand. Wanneer je het gordijn opent wikkel je het embrasse om het gordijn heen, zodat het prachtig, maar nonchalant hangt.

Hout
Houten jaloezieën in wittinten, natureltinten en blank hout dragen bij aan een romantisch interieur. De horizontale jaloezieën van het merk lief! kun je zelfs voorzien van een lamel met een print, zoals hartjes of bloemetjes.

Pastel
Accessoires in zachte pasteltinten maken je rustige basis speels. Laat dit ook terugkomen in je raamdecoratie door bijvoorbeeld te kiezen voor een lichtroze stiksel op je roomwitte rolgordijn.